Ταξιδεύοντας για την Άνδρο- αλλαγές στις ειδικές τιμές !

Αγαπητά μέλη του 1ου Andros on Foot Festival,

σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας στη 1η μεγάλη γιορτή πεζοπορίας της Άνδρου !

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την αλλαγή πολιτικής τιμών των 2 ναυτιλιακών εταιρειών που εξυπηρετούν τη γραμμή Ραφήνα-Άνδρος-Τήνος-Μύκονος, Golden Star Ferries & Fast Ferries.

Πιο συγκεκριμένα εδώ και λίγες μέρες -από τις 10/9/2018- και μέχρι τη 31/10/2018 ισχύουν μειωμένες τιμές εισιτηρίων για όλους τους επιβάτες καθώς και τα μεταφερόμενα οχήματα τους στα ταξίδια της παραπάνω γραμμής.

Οι εκπτώσεις αυτές είναι οι ίδιες για τα ατομικά (-30%) και μεγαλύτερες για τα οχήματα (-30%)  σε σχέση με αυτές που είχαν εδώ και μήνες οι εταιρείες δεσμευτεί να παρέχουν στα μέλη του 1ου Andros on Foot Festival.

Βάσει της εξέλιξης αυτής δεν είναι απαραίτητο να δίνετε τα ονόματα σας στα κεντρικά πρακτορεία για την έκδοση των εισιτηρίων σας προς και από την Άνδρο αλλά μπορείτε να εκδίδετε τα εισιτήρια σας σε οποιοδήποτε πρακτορείο με την ίδια έκπτωση.

Μόνο για όσους ταξιδεύουν από άλλα νησιά μέσω Golden Star Ferries (εκτός Τήνου και Μυκόνου) δηλαδή μέσω των υπολοίπων γραμμών που εξυπηρετούνται από την εταιρεία Golden Star Ferries ισχύουν οι εκπτώσεις 30% στα ατομικά εισιτήρια και 20% στα οχήματα. Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει να απευθύνεστε στα κεντρικά πρακτορεία που εξυπηρετούν ανα νησί  και συγκεκριμένα:

GOLDEN STAR FERRIES

ΗΡΑΚΛΕΙΟ
MASK TRAVEL
Tel.: 2810286833
e-mail: mask_@otenet.gr

ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ
DAKOUTROS TRAVEL
Tel.: 2286022958
e-mai: info@dakoutrostravel.gr

ΠΑΡΟΣ
KONTOSTAVLOS TRAVEL
Tel.: 2284021353
e-mail: info@kontostavlos.gr

ΜΥΚΟΝΟΣ
SEA AND SKY TRAVEL
Tel.: 2289027799
e-mail: sea-sky@otent.gr

ΤΗΝΟΣ
MALLIARIS TRAVEL
Tel.: 2283024241
e-mail: malliaristravel@hotmail.com

Ετοιμάστε τα ορειβατικά σας παπούτσια και με μεγάλη χαρά σας περιμένουμε στο νησί μας !

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Η οργανωτική ομάδα του Andros on Foot Festival