Οδηγίες !

Παραλαβή των Festival kit & ταυτοτήτων

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες που ακολουθούν :

– Είστε ΜΟΝΙΜΟΣ ή ΕΠΟΧΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ της Άνδρου, δηλαδή διαθέτετε κατοικία στο νησί ;

Λαμβάνοντας υπόψη το τόπο κατοικίας που δηλώσατε στη φόρμα εγγραφής σας θα μπορείτε να παραλαμβάνετε το Festival kit καθώς και την ατομική σας ταυτότητα από το πλησιέστερο στη κατοικία σας Festival info point (δείτε τα παρακάτω)

Είστε ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ της Άνδρου που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας ΤΟΠΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ;

Aναλόγως του σημείου που δηλώσατε θα μπορείτε να παραλαμβάνετε το Festival kit & την ατομική σας ταυτότητα από το πλησιέστερο Festival info point στο τόπο της πρώτης σας διανυκτέρευσης  Πχ. αν δηλώσατε διαμονή το πρώτο βράδυ στο Γαύριο, ή τον Άγιο Πέτρο και το Κυπρί θα μπορείτε να παραλάβετε από το info point του Γαυρίου. Αν δηλώσατε διαμονή στο Μπατσί, το Απροβάτου ή την Παλαιόπολη θα μπορείτε να παραλάβετε από το info point του Μπατσίου. Αν δηλώσατε διαμονή στο Πιτροφό, τις Μένητες ή τη Χώρα θα μπορείτε να παραλάβετε από το Info point της Χώρας. Αν δηλώσατε διαμονή στη περιοχή Κορθίου ομοίως στο Info point τους Κορθίου.

Είστε ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ της Άνδρου και ΔΕΝ ΔΗΛΩΣΑΤΕ κατά την εγγραφή σας τον ΤΟΠΟ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ ;

Στη περίπτωση αυτή θα πρέπει ΑΜΕΣΑ να μας ενημερώσετε για το σημείο που θα θέλατε να παραλάβετε το Festival kit και την ταυτότητα σας ώστε να μπορέσουμε να τα παραδώσουμε στο πλησιέστερο Festival info point

Τοποθεσίες !

Festival info points

Τα Festival info points θα λειτουργούν καθημερινά από την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018. Δείτε εδώ τα σημεία και τους χρόνους λειτουργίας τους :

Γαύριο : βιβλιοπωλείο Λογάρι, ώρες λειτουργίας σημείου : πρωί 10-12  & απόγευμα-βράδυ 19.00-21.00.

Μπατσί : ξενοδοχείο Καρανάσσος,  πρωί 10-12  & απόγευμα-βράδυ 19.00-21.00

Χώρα : ζαχαροπλαστείο Λάσκαρη, απόγευμα-βράδυ 18.00-21.00

Κόρθι : εστιατόριο Λιθοδομή, απόγευμα-βράδυ 18.00-21.00

Νέες εγγραφές & κρατήσεις τελευταίας στιγμής

Στα παραπάνω σημεία Festival info points, θα πραγματοποιούνται νέες εγγραφές στο Φεστιβάλ καθώς και κρατήσεις θέσεων. Τόσο οι εγγραφές όσο και οι κρατήσεις θέσεων στις δράσεις του Φεστιβάλ θα γίνονται ΜΟΝΟ για συμμετοχές το ελάχιστο 3 μέρες πριν την υλοποίηση κάθε δράσης. Πχ. αν μεταβείτε για εγγραφή και κράτηση θέσης σε ένα από τα Festival Info points στις 10 Οκτωβρίου δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια δράση πριν από τις 13 Οκτωβρίου.