Τακτικά δρομολόγια λεωφορείων ΚΤΕΛ & ειδικές τιμές για το Andros on Foot Festival !

Οι μεταφορές του 2ου Andros on Foot Festival πραγματοποιούνται σε συνεργασία με το ΚΤΕΛ Άνδρου με έκτακτα και ειδικά σχεδιασμένα δρομολόγια που στη πλειοψηφία των περιπτώσεων εξυπηρετούν τη μετακίνηση προς και από τις αφετηρίες των πεζοποριών από το κοντινότερο αστικό κέντρο του νησιού. Πχ. μια πεζοπορία στη βόρειο Άνδρο θα έχει σημείο συνάντησης τους φούρνους του Γαυρίου. Μια πεζοπορία στο κεντρικό μέρος της Άνδρου, τη περιοχή της Χώρας και μια πεζοπορία στα νότια, τη περιοχή του Όρμου Κορθίου.

Για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των κατοίκων των διαφορετικών περιοχών της Άνδρου αλλά και επισκεπτών που θα διαμένουν σε σταθερό σημείο, έγινε προσπάθεια το καθημερινό πρόγραμμα του Φεστιβάλ να μπορούν να ακολουθήσουν τόσο οι κάτοικοι οσο και οι επισκέπτες και των αστικών κέντρων του νησιού, το Γαύριο, το Μπατσί, τη Χώρα και το Κόρθι, κάνοντας χρήση των σταθερών δρομολογίων λεωφορείων του ΚΤΕΛ Άνδρου.

Το ΚΤΕΛ Άνδρου για τα τακτικά του δρομολόγια θα παρέχει στα μέλη του 2ου Andros on Foot Festival, κατόπιν συμφωνίας:

– έκπτωση 50% στη γραμμή Γαύριο-Μπατσί-Χώρα &

– έκπτωση 33% για τη γραμμή Κορθίου

Για να λάβετε την έκπτωση σας θα πρέπει να δείχνετε κάθε φορά στον εισπράκτορα την ατομική σας ταυτότητα του Φεστιβάλ.

Για τη διευκόλυνση σας παραθέτουμε εδώ τα τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ που μπορούν να εξυπηρετήσουν, σε αντιπαραβολή με τα σημεία και ώρες συνάντησης του προγράμματος του Φεστιβάλ.