Προνόμια για τα μέλη του Φεστιβάλ

Ειδικές τιμές στα εισιτήρια των πλοίων

Οι δύο ακτοπλοϊκές εταιρείες που εξυπηρετούν την Άνδρο, Golden Star Ferries & Fast Ferries από την αρχή της οργάνωσης θέλησαν να στηρίζουν το Φεστιβάλ παρέχοντας ειδικές εκπτώσεις στους συμμετέχοντες και συγκεκριμένα 30% στους επιβάτες και 20% στα οχήματα. Με πρόσφατη ανακοίνωση τους οι εταιρείες αποφάσισαν την αύξηση των εκπτώσεων και την επέκταση τους για κάθε ταξιδιώτη μέχρι τα τέλη Οκτωβρίου. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τις εκπτώσεις σας εδώ 

Festival kit

  

Με την εγγραφή σου στο Φεστιβάλ θα λάβεις το Festival kit που περιλαμβάνει :

  • Αναλόγως του είδους της συνδρομής που θα επιλέξεις, ατομική ή οικογενειακή ή ομαδική ταυτότητα του Φεστιβάλ την οποία θα πρέπει να έχεις μαζί σου στις δραστηριότητες του Φεστιβάλ
  • Πάνινη τσάντα με το λογότυπο του Φεστιβάλ με το παραπάνω σκίτσο για τον καθένα για κάθε είδος συνδρομής !
  • Χάρτη της Άνδρου, 1 για όλους για ατομική συνδρομή και γκρουπ και 1 για κάθε οικογενειακή συνδρομή
  • Δωράκια έκπληξη μεταξύ των οποίων μολύβι και στυλό Andros Route !(για τον καθένα ανεξαρτήτως είδους συνδρομής)
  • Δωρεάν εφαρμογή για Android smart phone με όλες τις πεζοπορίες και δραστηριότητες του Andros on Foot Festival (για τον καθένα ανεξαρτήτως είδους συνδρομής)
  • Δωρεάν μεταφορά προς και από όλες τις πεζοπορίες από το εκάστοτε προτεινόμενο σημείο διαμονής κάθε μέρας, για τους 50 πρώτους που θα εγγραφούν

Κάνε λοιπόν την εγγραφή σας επιλέγοντας το παρακάτω κουμπί και απολαύστε τα δώρα του Φεστιβάλ !

Ειδικές τιμές για διαμονή

To Φεστιβάλ μας δεν έχει εμπορικό προσανατολισμό. Έρχεται να επιστεγάσει το έργο πολλών ετών που έγινε στα μονοπάτια της Άνδρου στα πλαίσια της προσπάθειας Andros Routes.

Μπορείτε ελεύθερα να διαλέξετε να μείνετε σε όποιο κατάλυμα σας αρέσει !

Υπάρχουν αρκετές επιχειρήσεις του νησιού ωστόσο που στηρίζουν το εγχείρημα μας για τη συστηματική συντήρηση των μονοπατιών και τη προβολή τους, συμμετέχοντας στην ομάδα Andros Routes PartnersHiking Friendly . Προτιμώντας τες στηρίζετε έμμεσα και το δικό μας έργο.

Ζητήσαμε από τις επιχειρήσεις αυτές να διαμορφώσουν ειδικές τιμές για τους συμμετέχοντες στο Φεστιβάλ και μέρχρι στιγμής είχαμε ανταπόκριση από αυτές που παρουσιάζονται στη σελίδα εδώ.

Μπορείτε να δείτε όλες τις επιχειρήσεις Andros Routes Partners-Hiking Friendly εδώ, και να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί τους για τη κράτηση της διαμονής σας.

Οι επιχειρήσεις αυτές θα σας ζητήσουν κατά την άφιξη σας να τους δείξετε τις ειδικές σας ταυτότητες του Φεστιβάλ.