Η φόρμα εγγραφής & κρατήσεων ανοίγει στις 17 Σεπτεμβρίου 2019!

Παρακαλούμε διαθέσετε λίγο από το χρόνο σας και διαβάστε με προσοχή τις οδηγίες συμπλήρωσης που ακολουθούν παρακάτω.

Βασικές οδηγίες

Η φόρμα εγγραφής & κρατήσεων θα ανοίξει αύριο στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο εδώ https://www.androsonfootfestival.gr/book_2019/ 

Στην ίδια φόρμα θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας αλλά και τις κρατήσεις στις δραστηριότητες του Φεστιβάλ.

Αν δεν είστε ακόμη σίγουροι/ες για όλες τις δραστηριότητες στις οποίες θα θέλατε να συμμετάσχετε δεν πειράζει. Θα έχετε τη δυνατότητα να ξαναμπείτε όσες φορές θέλετε στη φόρμα και να δηλώσετε εκ νέου κράτηση για δράσεις στις οποίες θα αποφασίσετε σταδιακά να συμμετέχετε. 

Δώστε προσοχή στη συμπλήρωση της φόρμας και ιδιαίτερα στην ορθή συμπλήρωση του email σας και του κινητού σας τηλεφώνου. 

Αφού πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας και μια πρώτη κράτηση σε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν, θα σας σταλεί ένα email επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία της κράτησης σας καθώς και μια απόδειξη για την εγγραφή σας. Παρακαλούμε θερμά, σε περίπτωση που δεν δείτε το μήνυμα επιβεβαίωσης στο email σας να ελέγξτε το φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (SPAM).

Η απόδειξη για τη κράτηση των δραστηριοτήτων σας θα σας παραδοθεί μαζί με το Festival kit στα σημεία ενημέρωσης Info points που θα λειτουργήσουν από τη 1η Οκτωβρίου στο λιμάνι του Γαυρίου, στη Χώρα και στον Όρμο Κορθίου. 

Θα μπορείτε να ξαναμπείτε στην ατομική σας φόρμα κράτησης στον ίδιο ηλεκτρονικό σύνδεσμο εδώ https://www.androsonfootfestival.gr/book_2019/ 

δηλώνοντας το ονοματεπώνυμο και το email σας. 

Στη συνέχεια θα λάβετε ένα κωδικό επιβεβαίωσης στο email σας τον οποίο θα πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στο πεδίο που θα σας ζητηθεί, ώστε να οδηγηθείτε στην ατομική σας φόρμα κράτησης και μάλιστα κατευθείαν στο πεδίο των κρατήσεων.

Μετακινήσεις Φεστιβάλ – κράτηση θέσεων

Φέτος, το Φεστιβάλ σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βοηθά τους περιπατητές να μετακινούνται από και προς όλες τις εκδηλώσεις του με λεωφορείο από το Γαύριο, το Μπατσί, τη Χώρα και τον Όρμο Κορθίου.

Οι μετακινήσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται όποτε αυτό είναι εφικτό με τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ και στις περιπτώσεις που αυτά δεν εξυπηρετούν, με έκτακτα δρομολόγια του Φεστιβάλ. 

Στη φόρμα κρατήσεων θα σας ζητηθεί να κάνετε κράτηση στα έκτακτα δρομολόγια του Φεστιβάλ. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη κράτηση των δρομολογίων αφού μελετήστε το πρόγραμμα.

Αν δεν είστε σίγουροι για τις μετακινήσεις που θα χρειαστείτε παρακαλούμε θερμά επικοινωνείστε μαζί μας στο support@androsonfootfestival.gr και θα λάβετε άμεσα τις οδηγίες μας.

Τρόποι πληρωμής

Η πληρωμή για την εγγραφή σας & τις κρατήσεις θέσεων στις δράσεις του Φεστιβάλ είναι μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal. Εγγραφές και κρατήσεις θέσεων με μετρητά θα πραγματοποιούνται μόνο στα σημεία ενημέρωσης και κρατήσεων του Φεστιβάλ που θα λειτουργήσουν στο λιμάνι του Γαυρίου, στη Χώρα και στον Όρμο Κορθίου από τη 1η Οκτωβρίου.

Προθεσμίες & όρια συμμετοχών- o κανόνας των 3 ημερών

Οι δράσεις του Φεστιβάλ απαιτούν για την υλοποίηση τους τη συνεργασία παρόχων μεταφορών και των ανθρώπων των τοπικών Συλλόγων και κοινοτήτων στα χωριά της Άνδρου που θα παρέχουν τα γεύματα του Φεστιβάλ. Είναι απαραίτητο να δοθεί στους παρόχους αυτούς μια ενημέρωση 3 ημερών για τον όγκο των επισκεπτών για να μπορέσουν να οργανώσουν το έργο τους.

Οι πεζοπορίες μας θα υποστηριχθούν από τοπικούς εθελοντές και συνοδούς.

Για τους παραπάνω λόγους, τόσο οι εγγραφές όσο και οι κρατήσεις θέσεων στις δράσεις του Φεστιβάλ θα γίνονται για συμμετοχές το ελάχιστο 3 μέρες πριν την υλοποίηση κάθε δράσης. Πχ. αν επιθυμείτε να κάνετε εγγραφή και κράτηση θέσης σε δράσεις του Φεστιβάλ στις 13 Οκτωβρίου θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι 10 Οκτωβρίου.

Παρακαλούμε να λάβετε υπόψη πως υπάρχει όριο αριθμού συμμετεχόντων σε κάθε δράση, όριο που καθορίζουν οι δυνατότητες του χώρου που κάθε φορά μας φιλοξενεί πχ. αν πρόκειται για ξενάγηση ή για γεύμα το οποίο παρέχουν οι άνθρωποι των χωριών και των Συλλόγων στο τέλος κάθε πεζοπορίας.

Πρόγραμμα Φεστιβάλ – ακυρώσεις δραστηριοτήτων

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ περιλαμβάνει πλήθος δράσεων που απαίτησαν τη συνεργασία πληθώρας φορέων και ανθρώπων. Η πραγματοποίηση των δράσεων αυτών εξαρτάται τόσο από τις καιρικές συνθήκες όσο και από τους συνδιοργανωτές φορείς και άτομα (Πολιτιστικοί Σύλλογοι, επιστήμονες-ξεναγοί, μεταφορείς κλπ.)

Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στο πρόγραμμα λόγω καιρού ή ανωτέρας βίας.

Στη περίπτωση ακύρωσης της πεζοπορίας θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας & στο email που έχετε δηλώσει το συντομότερο δυνατό

Σε περίπτωση ακύρωσης προγραμματισμένης πεζοπορίας λόγω καιρού οι δραστηριότητες φαγητού θα γίνει προσπάθεια να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Μόνο αν οι δραστηριότητες φαγητού ακυρωθούν εκ μέρους των συνδιοργανωτών φορέων (Πολιτιστικοί Σύλλογοι) θα είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων και στη περίπτωση αυτή θα απευθύνεστε στο support@androsonfootfestival.gr 

Όροι συμμετοχής στις πεζοπορίες του Φεστιβάλ

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις πεζοπορίες & λοιπές δράσεις του Φεστιβάλ

https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/ 

Επικοινωνία

Για τυχόν απορίες που αφορούν τις εγγραφές και κρατήσεις θέσεων στο Φεστιβάλ μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω email:

support@androsonfootfestival.gr