Οδηγίες για τη συμπλήρωση της φόρμας εγγραφής & κρατήσεων

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες προτού κάνετε εγγραφή και κράτηση, καθώς περιέχουν σημαντικές και χρήσιμες συμβουλές.

Εγγραφείτε και κάντε κράτηση σε πεζοπορίες και εκδηλώσεις του Φεστιβάλ

Στην ίδια φόρμα μπορείτε να πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, αλλά και τις κρατήσεις στις δραστηριότητες του Φεστιβάλ. Δώστε προσοχή στη συμπλήρωση της φόρμας και ιδιαίτερα στην ορθή εισαγωγή του e-mail και του κινητού σας τηλεφώνου. 

Το e-mail σας χρησιμοποιείται για πρόσβαση στην κράτησή σας, για να λαμβάνετε e-mail επιβεβαίωσης και σημαντικές ενημερώσεις κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

Εφόσον εγγραφείτε, θα έχετε τη δυνατότητα να προσθέσετε επιπλέον πεζοπορίες και εκδηλώσεις στην κράτησή σας. Δείτε παρακάτω.

Πληρωμή Online μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal

Φέτος, μπορείτε να πληρώσετε για την εγγραφή σας και για τις κρατήσεις θέσεων στις πεζοπορίες και στις δράσεις του Φεστιβάλ μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal. (Πληρωμές με μετρητά θα πραγματοποιούνται μόνο αν εγγραφείτε και κάνετε κράτηση αυτοπροσώπως στα σημεία ενημέρωσης (Info Points) του Φεστιβάλ, που θα λειτουργήσουν στο λιμάνι του Γαυρίου, στη Χώρα και στον Όρμο Κορθίου από την 1η Οκτωβρίου).

E-mail Επιβεβαίωσης

Αφού κάνετε την εγγραφή σας, μια πρώτη κράτηση σε δραστηριότητες που σας ενδιαφέρουν και ακολούθως πληρώσετε μέσω πιστωτικής κάρτας ή Paypal, θα λάβετε ένα e-mail επιβεβαίωσης με όλα τα στοιχεία της κράτησης σας, καθώς και μια απόδειξη της εγγραφής σας. Παρακαλούμε θερμά να ελέγξετε τον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία σας (SPAM).

Παραλαβή

Θα μπορέσετε να παραλάβετε την απόδειξη για την κράτηση των δραστηριοτήτων σας, μαζί με την Ταυτότητα του Φεστιβάλ και το Festival Kit, στα σημεία ενημέρωσης (Info Points), που θα λειτουργήσουν στο λιμάνι του Γαυρίου, στη Χώρα και στον Όρμο Κορθίου από την 1η Οκτωβρίου. 

Θέλετε να προσθέσετε περισσότερες πεζοπορίες και εκδηλώσεις αργότερα;

Από τη στιγμή που έχετε κάνει την εγγραφή σας, έχετε τη δυνατότητα να ξαναμπείτε και να προσθέσετε στην κράτησή σας πεζοπορίες και εκδηλώσεις, μόλις αποφασίσετε ποιες ημέρες θα συμμετέχετε. Μπορείτε να ενημερώνετε και να ανανεώνετε την κράτησή σας.

Ξαναμπείτε στην ατομική σας φόρμα κράτησης, στον ίδιο ηλεκτρονικό σύνδεσμο: https://www.androsonfootfestival.gr/book_2019/ και πληκτρολογήστε το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και την διεύθυνση e-mail, την οποία καταχωρίσατε.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα κωδικό επιβεβαίωσης στο e-mail σας, που θα πρέπει να αντιγράψετε και να επικολλήσετε στο πεδίο που θα σας ζητηθεί, ώστε να οδηγηθείτε στην ατομική σας φόρμα κράτησης. Μετά, μπορείτε να προχωρήσετε όπως αναφέρεται παραπάνω.

Παρακαλώ σημειώστε, ότι μπορείτε μόνο να προσθέσετε επιπλέον δραστηριότητες, καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα ακύρωσης.

Ειδικές Μετακινήσεις Φεστιβάλ – Κράτηση θέσεων

Φέτος, το Φεστιβάλ σχεδιάστηκε έτσι ώστε να βοηθά τους περιπατητές να μετακινούνται από και προς όλες τις εκδηλώσεις του με λεωφορείο από το Γαύριο, το Μπατσί, τη Χώρα και τον Όρμο Κορθίου.

Οι μετακινήσεις του Φεστιβάλ θα πραγματοποιούνται, όποτε αυτό είναι εφικτό, με τα τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ, προκειμένου να φτάσετε εγκαίρως στο σημείο συνάντησης της πεζοπορίας και να επιστρέψετε στο τέλος της ημέρας. Δεν απαιτείται προκράτηση για το τακτικό δρομολόγιο του ΚΤΕΛ. Πληρώνετε μέσα στο λεωφορείο και με την επίδειξη της ταυτότητας του Φεστιβάλ, θα πάρετε την ανάλογη έκπτωση (50% ή 30%).

Στις περιπτώσεις που τα τακτικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ δεν εξυπηρετούν, έχουν προγραμματιστεί έκτακτα δρομολόγια του Φεστιβάλ για να μεταφέρουν τους συμμετέχοντες στις κύριες πόλεις του νησιού, στα σημεία συνάντησης και εκκίνησης των πεζοποριών.

Στη φόρμα κρατήσεων, θα σας ζητηθεί να κάνετε κράτηση στα έκτακτα δρομολόγια του Φεστιβάλ. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στη κράτηση των δρομολογίων, αφού πρώτα μελετήσετε και συμβουλευτείτε το πρόγραμμα.

Αν δεν είστε σίγουροι για τις μετακινήσεις που θα χρειαστείτε ή έχετε οποιαδήποτε απορία για τα έκτακτα δρομολόγια του Φεστιβάλ, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο support@androsonfootfestival.gr, και θα λάβετε άμεσα τις οδηγίες μας.

Όροι και Προϋποθέσεις του Φεστιβάλ 

  • 3 μέρες πριν η προθεσμία για κράτηση πεζοπορίας και εκδηλώσεων

Οι δράσεις του Φεστιβάλ στηρίζονται στις μετακινήσεις, στους συλλόγους και στις τοπικές κοινότητες, που παρέχουν τα γεύματα του Φεστιβάλ. Οφείλουμε να δώσουμε στους φορείς αυτούς μια ενημέρωση 3 ημέρες πριν σχετικά με τον όγκο των επισκεπτών, για να μπορέσουν να διοργανώσουν την εκδήλωση (διαχείριση οχημάτων, καθίσματα και τρόφιμα).

Οι πεζοπορίες μας υποστηρίζονται από τοπικούς εθελοντές και συνοδούς. Θα πρέπει να γνωρίζουμε τον αριθμό των εθελοντών που χρειάζεται κάθε πεζοπορία.

Για τους παραπάνω λόγους, τόσο οι εγγραφές όσο και οι κρατήσεις θέσεων στις δράσεις του Φεστιβάλ θα γίνονται το ελάχιστο 3 ημέρες πριν την υλοποίηση κάθε δράσης. Π.χ., αν επιθυμείτε να κάνετε εγγραφή και κράτηση θέσης σε δράσεις του Φεστιβάλ στις 13 Οκτωβρίου, θα πρέπει να δηλώσετε τη συμμετοχή σας το αργότερο μέχρι τις 10 Οκτωβρίου.

Όροι και Προϋποθέσεις του Φεστιβάλ 

  • Συμμετοχή στο Φεστιβάλ

Το Φεστιβάλ περιλαμβάνει πλήθος δράσεων που για την υλοποίησή τους απαιτείται η συνεργασία και η συνεισφορά πληθώρας φορέων και ανθρώπων, όπως Πολιτιστικοί Σύλλογοι, Επιστημονικοί συνεργάτες, Ξεναγοί, Μεταφορείς και άλλοι. Η πραγματοποίηση των δράσεων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τις καιρικές συνθήκες. Η οργανωτική ομάδα του Φεστιβάλ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγών στο πρόγραμμα λόγω καιρού ή ανωτέρας βίας.

Σε περίπτωση ακύρωσης της πεζοπορίας, θα ενημερωθείτε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας ή στο e-mail που έχετε δηλώσει το συντομότερο δυνατό.

Στην περίπτωση ακύρωσης προγραμματισμένης πεζοπορίας λόγω καιρού, θα γίνει προσπάθεια οι δραστηριότητες που αφορούν τα γεύματα να πραγματοποιηθούν κανονικά.

Μόνο αν οι δραστηριότητες των γευμάτων ακυρωθούν εκ μέρους των συνδιοργανωτών φορέων (Πολιτιστικοί Σύλλογοι), θα είναι δυνατή η επιστροφή χρημάτων. Στην περίπτωση αυτή, θα λάβετε ενημέρωση για την ακυρωθείσα δράση και θα απευθύνεστε στο support@androsonfootfestival.gr.

Όροι συμμετοχής στις πεζοπορίες του Φεστιβάλ

Διαβάστε προσεκτικά τους όρους & τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις πεζοπορίες & λοιπές δράσεις του Φεστιβάλ

https://www.androsroutes.gr/el/hike_advice_roules/ 

Επικοινωνία

Για τυχόν απορίες που αφορούν τις εγγραφές και τις κρατήσεις θέσεων στο Φεστιβάλ, μπορείτε να επικοινωνείτε στο παρακάτω e-mail:

support@androsonfootfestival.gr