Επισκέπτης

Δήλωσε τη συμμετοχή σου συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα που ακολουθεί

Καταβάλοντας τη συνδρομή εγγραφής στηρίζεις τη διοργάνωση του Φεστιβάλ και απολαμβάνεις ειδικά προνόμια, τιμές, δωράκια και εργαλεία του Φεστιβάλ !

Έχεις την επιλογή να διαλέξεις μεταξύ των εξής κατηγοριών συνδρομών : ατομική (15 ευρώ το άτομο), group (για 10 άτομα και άνω με 12 ευρώ το άτομο) και οικογενειακή (για 3 άτομα και άνω με 10 ευρώ το άτομο). Με την εγγραφή σου κατά την άφιξη στην Άνδρο αν είναι επισκέπτης ή λίγες μέρες πριν την έναρξη του Φεστιβάλ παραλαμβάνεις το Festival kit, μπορείς να δεις τι περιλαμβάνει εδώ.

Aμέσως μετά την ολοκλήρωση της εγγραφής σου θα μπορέσεις να κάνεις κράτηση στις δραστηριότητες του Φεστιβάλ. H φόρμα κράτησης είναι ενιαία για όλα τα events του Φεστιβάλ και βρίσκεται στο κάτω μέρος της σελίδας με τις δραστηριότητες κάθε μέρας. Δες τις δραστηριότητες της κάθε μέρας εδώ.

Σημείωσε πως με την εγγραφή στου στο Φεστιβάλ, η συμμετοχή σε όλες τις πεζοπορίες και οι αρχαιολογικές ξεναγήσεις είναι δωρεάν, ενώ υπάρχει συμβολική χρέωση για τις μετακινήσεις και τις δράσεις που οργανώνουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι κ.α. συνεργαζόμενοι φορείς στα χωριά της Άνδρου.

Δώσε προσοχή στο γεγονός πως η κράτηση μιας πεζοπορίας ή αλλης δραστηριότητας θα μπορεί να γίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 μέρες ΠΡΙΝ την πραγματοποίηση μιας δραστηριότητας. Μετά θα κλείνει η δυνατότητα συμμετοχής. Πχ. αν θέλεις να συμμετάσχεις σε μια δραστηριότητα στις 15 Οκτωβρίου η δυνατότητα σου να κάνεις κράτηση θα λήγει στις 12 Οκτωβρίου.

Δώσε προσοχή στο γεγονός ότι αν επιλέξεις να εγγραφείς στο Φεστιβάλ ως γκρουπ ή οικογένεια τότε η συμμετοχή των μελών της οικογένειας ή του γκρουπ σε κάθε δραστηριότητα του Φεστιβάλ θα γίνεται συνολικά, χωρίς δυνατότητα ατομικής κράτησης και χρέωσης. Παράδειγμα : Κάνεις εγγραφή για λογαριασμό ενός γκρουπ 12 ατόμων κι ενδιαφέρεστε για τις μέρες 6 έως 10 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια επιλέγεις να συμμετάσχετε σε όλες ή κάποιες από τις πεζοπορίες και τα γεύματα για τις μέρες αυτές. Καθώς επιλέγεις στη φόρμα κράτησης σε ποιές δράσεις θα συμμετάσχετε, η κράτηση των θέσεων σας σε αυτά που θα επιλέγεις θα προβλέπει χρέωση για όλα τα άτομα (δηλαδή *12) χωρίς τη δυνατότητα κάποια άτομα του γκρουπ να μην ακολουθήσουν και να μη χρεωθούν. Αν είναι απαραίτητο να διατηρηθεί η ελευθερία για καθένα μέλος του γκρουπ τότε θα πρέπει να επιλεγεί η ατομική συνδρομή.

Τα προνόμια σου !

  • Εκπτώσεις για να ταξιδέψεις στην Άνδρο
  • Ατομική ή ομαδική ταυτότητα του Φεστιβάλ (αναλόγως του είδους της συνδρομής)
  • Festival kit (τσάντα, χάρτης, δώρα)
  • Δωρεάν εφαρμογή για smart phone με όλες τις πεζοπορίες και δραστηριότητες του Andros on Foot Festival
  • Δωρεάν μεταφορά προς και από όλες τις πεζοπορίες από τα προτεινόμενα σημεία διαμονής για τους 50 πρώτους που θα εγγραφούν